Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Wie is Marijke Brink?

Ik ben Marijke Brink, eigenaar en oprichtster van Body & Mind Coaching. Op mijn 23e kreeg ik de diagnose versleten heupgewrichten en kreeg te horen dat ik hier maar mee moest leren leven.

Ik was overgeleverd aan de reguliere zorg en die hebben me zo goed als kon geholpen, maar dit was nooit helemaal voldoende. De pijn bleef aan en ik voelde me machteloos. 

Toen ben ik me gaan verdiepen in de fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele kanten van pijn en ik ontdekte dat er zo veel meer was dan enkel de pijn benaderen vanuit het fysieke lichaam.


Wil je meer lezen bekijk mijn blog

Ik ontdekte dat, door naar mijn lichaam te luisteren, ik meer inzicht kreeg in de (onderliggende) reden waarom de pijn zo intens aanwezig bleef.

Dat ik mezelf kon helpen en dat ik niet afhankelijk hoef te zijn van heftige pijnmedicatie met soms vreselijke bijwerkingen.

Nu leef ik mijn leven zoals ik dat wil, met de regie in eigen handen. Vrij van het lijden en vrij van pijnmedicatie. Vanuit compassie en dankbaarheid voor mijn lichaam. Vanuit mijn innerlijke kracht, mijn intuïtie en mijn nieuwsgierigheid om het mooiste uit dit leven te halen. 


Wil je meer horen beluister mijn podcast

Opleidingen en ervaring

  • Transformatie Coach

  • Hypnotherapeut

  • Massagetherapeut

  • Ervaringsdeskundige

Mijn belangrijkste waarden zijn kalmte, bewustwording, innerlijke kracht, compassie, en intuïtie. De natuur is mijn inspiratiebron om geaard te blijven.

Ik help vrouwen die lijden onder hun chronische pijn, te leren luisteren naar hun innerlijke kracht zodat het lijden stopt en ze weer vrij kunnen leven.

- Marijke Brink

Copyright © 2021 — Built with GrooveFunnels. All rights reserved.