Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Wie is Marijke Brink?

Ik ben Marijke Brink, eigenaar en oprichtster van Body & Mind Coaching. Op mijn 23e kreeg ik de diagnose versleten heupgewrichten en kreeg te horen dat ik hier maar mee moest leren leven.

Ik was overgeleverd aan de reguliere zorg en die hebben me zo goed als kon geholpen, maar dit was nooit helemaal voldoende. De pijn bleef aan en ik voelde me machteloos. 

Toen ben ik me gaan verdiepen in de fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele kanten van pijn en ik ontdekte dat er zo veel meer was dan enkel de pijn benaderen vanuit het fysieke lichaam.

Wil je meer lezen bekijk mijn blog

Ik ontdekte dat ik meer inzicht kreeg in de (onderliggende) reden waarom de pijn zo intens aanwezig bleef. 

Dat ik mezelf kon helpen en dat ik niet afhankelijk hoef te zijn van heftige pijnmedicatie met soms vreselijke bijwerkingen. Ik ging van pijn-bestrijden naar pijn-bevrijden.

Nu leef ik mijn leven zoals ik dat wil, met de regie in eigen handen. Vrij van het strijden en lijden. Vrij van pijnmedicatie. Vanuit compassie en dankbaarheid voor mijn lichaam. Vanuit mijn innerlijke kracht, mijn intuïtie en mijn nieuwsgierigheid om het mooiste uit dit leven te halen.

Wil je meer horen beluister mijn podcast

Opleidingen

  • NLP Coach

  • Hypnotherapeut

  • Massagetherapeut en bodyworker

  • Ervaringsdeskundige

Mijn belangrijkste waarden zijn kalmte, bewustwording, innerlijke kracht, compassie, en intuïtie. De natuur is mijn inspiratiebron.

Mijn Mindset filosofie


Ik ben een gepassioneerde en inspirerende transformatie gids die enkel en alleen werkt met mensen die diep in hun hart voelen dat er meer uit het leven te halen valt.

*

Ik heb mensen om mij heen verzameld die mijn visie, mijn missie en mijn waarden zien en erkennen, waardoor ze mij aanvullen en het beste uit mij helpen te halen.

*

Ik heb skills & tools geleerd en verkregen waarmee ik mijzelf en mijn business laat groeien en uitbreiden om zo nog meer impact te maken op mijn cliënten en de wereld om mij heen.

*

Het algehele welzijn van mijzelf, mijn gezin, mijn dierbaren en mijn bedrijf is de drijfveer voor mijn succes.

*

Ik zal altijd blijven leren, groeien en expanderen om zo veel mogelijk vervulling te geven aan mijn leven en dat van mijn dierbaren.

*

Ik mag loslaten wat mij niet langer dient, zodat ik lichter, gelukkiger en vrijer door het leven reis.

*

Mijn spirit is verbonden met liefde en licht, waardoor ik eindeloos kan schijnen.

*


Ik help mensen die lijden onder hun chronische pijn, te leren luisteren naar hun innerlijke kracht zodat het lijden stopt en ze weer vrij kunnen leven.

- Marijke Brink

Copyright © 2021 — Built with GrooveFunnels. All rights reserved.