Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Stress Reset methode

Wanneer je veel stress ervaart of je overweldigd voelt door spanning, draait je zenuwstelsel op volle kracht. Dit is alsof je voet voortdurend op het gaspedaal drukt. Dit kan symptomen veroorzaken zoals stress gerelateerde klachten zoals: weinig energie, gespannen zijn, vermoeidheid, slecht slapen, snel geïrriteerd zijn, somberheid, angst en chronische pijn.

 

De Stress Reset Methode is speciaal ontwikkeld voor mensen zoals jij, die worstelen met stress- en spanningsklachten. Het is een nieuwe, zorgvuldig samengestelde behandeling die gebruik maakt van hypnotherapie, trance meditatie en lichaamsgerichte therapie. Deze veilige en comfortabele methode brengt je zenuwstelsel snel en grondig tot rust, waardoor je lichaam kan beginnen met het herstelproces.

 

Stel je voor: een kalme geest en een diep ontspannen lichaam. Deze zijn de ideale omstandigheden voor herstel en genezing. Je zenuwstelsel tot rust brengen creëert simpelweg meer ruimte voor genezing, waardoor je lichaam zichzelf kan herstellen en opladen. Stel je voor dat de stress in je lichaam afneemt, waardoor je pijn minder wordt.

 

Ons lichaam is verbazingwekkend. Zoals je psoas spier, die fungeert als een brug tussen verschillende delen van je zenuwstelsel. Het verbind je 'buikbrein' - een netwerk van zenuwen in je buik - met je centrale en autonome zenuwstelsel. Door deze spier en het zenuwstelsel te kalmeren, geven we je lichaam de kans om te helen.

 

De voordelen van de Stress Reset Methode zijn overtuigend: minder stress, beter slapen, meer energie en een verbeterd humeur. Het kan pijn verminderen en je algehele welzijn verbeteren. Het allerbelangrijkste voordeel is dat je lichaam door de diepe ontspanning zijn zelfhelende vermogen versterkt.

 

Hoe werkt het? Je ligt comfortabel gekleed op een massagetafel. Door middel van zachte aanrakingen, begeleide trance meditaties en hypnotherapie leiden we je naar een diepe staat van ontspanning. Je ervaart een gevoel van rust, veiligheid, compassie en verwondering, wat bijdraagt aan een blijvend gevoel van innerlijke vrede.

 

Het is tijd om jezelf de zorg en aandacht te geven die je verdient. Ervaar de verwondering van een kalm en ontspannen zenuwstelsel met de Stress Reset Methode. Deze behandeling is ook uitstekend te combineren met behandelingen bij de fysiotherapeut of andere therapeut. Deze behandeling is geen vervanging van een medische behandeling, raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts of specialist.


Zit jij in een burnout, dan kan deze behandeling een goede aanvulling zijn op een hypnotherapie traject dat gericht is op burnout klachten. Reset jezelf en herontdek rust met de Stress Reset Methode

    Stress & Burn-out Reset

  • Zenuwstelsel tot rust

  • Zelfhelend vermogen activeren

  • Rust en innerlijke kalmte 

  • Meer energie

€125

Ja, ik wil een afspraak

Opleidingen (gecertificeerd)

  • NLP Coach

  • Hypnotherapeut

  • Massagetherapeut

  • Ervaringsdeskundige

Copyright © 2021 — Built with GrooveFunnels. All rights reserved.