Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Therapie trajecten

Wanneer jij hebt besloten om jouw probleem, waar je al zo lang last van hebt, te transformeren dan is een therapie traject de beste en meest effectieve keuze voor jou.

In een traject ga jij aan de slag met jouw probleem en ik begeleidt jou in dit proces. Dit wordt jouw traject, wat betekent dat het op jouw persoonlijke behoeftes wordt afgestemd. Hierdoor krijg jij de kans om jouw probleem voorgoed op te lossen.

Een traject duurt 12 weken en bestaat altijd uit minimaal 3 coach- & hypnotherapie sessies, maar dit kunnen er ook meer zijn als dat nodig is.

Daarnaast krijg je een overzichtelijk werkboek en MP3's met trance meditaties en oefeningen voor thuis.

Vooraf aan een therapie traject is er altijd een gratis en vrijblijvend inspiratiegesprek. 

*******************************

De helende reis door je lichaam is een éénmalige sessie in combinatie met een MP3 voor thuis, waarmee je de 'reis' dus zo vaak kan herhalen als je wilt. De helende reis door je lichaam met MP3 is ook onderdeel van het burnout- en pijnbevrijding traject

Lees hier meer

Alle coach- en hypnotherapie sessies zijn online via Zoom. Je kan de sessies dus gewoon vanuit je eigen vertrouwde omgeving doen. Voordeel hierbij is dat je ook geen extra reistijd en reiskosten hebt.

Heb jij een ander thema waar je graag aan wil werken vraag dan gerust naar de mogelijkheden. 

Therapie trajecten

  Burnout herstel traject

 • Acceptatie van je proces 

 • De oorzaak van de burnout oplossen

 • Je leven weer oppakken

 • In je eigen Ik-kracht gaan staan

€997

Ja, ik wil een inspiratiegesprek

  Pijnbevrijding traject

 • Je pijnklachten beter begrijpen

 • Zelfhelend vermogen activeren

 • Vertrouwen in je lichaam en geest

 • Oude pijn loslaten en in je kracht staan

€997

Ja, ik wil een inspiratiegesprek

  Helende reis door je lichaam

 • Blokkades opruimen

 • Oude pijn loslaten

 • Diepe ontspanning in je lichaam 

 • In je eigen Ik-kracht gaan staan

€197

Ja, ik wil de reis ervaren

Tarieven


Inspiratiegesprek (gratis)

Burnout herstel traject €997 

Chronische pijn-vrij* traject €997,-

Helende reis door je lichaam €197,-


Ieder traject wordt zorgvuldig op jou afgestemd waardoor het slagings succes enorm hoog is onder mijn cliënten. 


*Pijn-vrij kan zowel emotionele- als fysieke pijn betekenen. Hypnotherapie is geen tovermiddel en een realistisch beeld van de mogelijkheden voor pijnbevrijding worden altijd van te voren besproken om teleurstelling te voorkomen.

Vergoeding


Vergoedt je werkgever het traject voor jou? Je krijgt dan een factuur voor je werkgever. Deze prijzen zijn inclusief BTW.


De coachingstrajecten of sessies worden bij mij niet vergoed door de zorgverzekering.


Het coachingstraject of sessie wordt vooraf aan de start van het traject betaald. Een betalingsregeling is in overleg mogelijk

Hoe haal je het meeste uit je coachingstraject?


Ieder mens is anders en er zijn talloze redenen waarom iemand op zoek gaat naar een coach. Hoe kun je een coachingstraject zo goed mogelijk voorbereiden en wat kun je als coachee zelf doen om het traject te laten slagen? Of je het nu zelf betaalt of je werkgever, veel mensen ervaren een coach als een groot cadeau die het beste voor je uitpakt als je het zelf echt graag wilt hebben. 


Tip 1: wat is de coachvraag?


Voorafgaand aan het traject is het belangrijk om voor jezelf te bedenken wat je graag wilt bereiken. Denk alvast goed na over je coachvraag. Wat wil je precies bereiken en wat wil je voor jezelf uit het traject halen? Is je coachvraag reëel en haalbaar? Wat heb je allemaal al geprobeerd en waarom werkte dat niet? Op deze manier ben je er bewust mee bezig. Je vraag hoeft niet tot in de puntjes uitgewerkt te zijn, want dat is een onderdeel van het coachingstraject.


Tip 2: hoe wil je gecoacht worden?


Bij een effectief coachtraject is er een goede klik tussen de coach en coachee, wees hier eerlijk over. Het is ook belangrijk om samen met de coach te onderzoeken welke aanpak mogelijk het beste bij jou past. Je mag ook hier best eerlijk tegenover jezelf zijn. Wanneer je van jezelf weet dat je bijvoorbeeld snel iemand wil pleasen, heel streng bent voor jezelf of misschien makkelijk problemen uit de weg gaat. Deze bewustwording en eerlijkheid naar jezelf en de coach zal je alleen maar helpen om meer uit de sessies te halen. Tip 3: het allerbelangrijkst is je intrinsieke motivatie.


Een van de belangrijkste redenen waarom coachingstrajecten niet optimaal benut worden, is het missen van de juiste intrinsieke motivatie. Oftewel, de motivatie om vanuit jezelf te willen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom is het goed om van tevoren te bedenken wat een coachingstraject je kan brengen. “Ik los het zelf wel op” kan in een coachingstraject een drempel zijn. Mensen zijn dan vaak geneigd om (ingewikkelde) vraagstukken zelf op te lossen. Die zelfstandigheid valt te bewonderen... sturing in de vorm van coaching kan deze zelfredzaamheid en het leerproces juist ondersteunen. Het is goed om te praten met iemand van buitenaf, omdat deze persoon er objectief tegenaan kijkt en je een andere kijk kan geven op jouw vraagstuk.


Zoals Albert Einstein zei ”We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”


Ja, ik wil graag en inspiratiegesprek

Opleidingen (gecertificeerd)

 • NLP Coach

 • Hypnotherapeut

 • Massagetherapeut

 • Ervaringsdeskundige

Copyright © 2021 — Built with GrooveFunnels. All rights reserved.